Újabb szerződésre várok
2023. május 30. írta: Lady Lydia

Újabb szerződésre várok

istockphoto-956331906-612x612.jpgElvileg megvan az új helyem, ahol július elején kezdhetek. (Ők 5-ét akarnak, én 10-én, hogy 1-9 még hazamehessek.)

Várom a szerződést, a pontos dátumot, hogy lefixáljuk a csomagjaim áthurcolását, hogy megvehessem a repülőjegyem... Most megint nagyon haza akarok menni.

De ha minden igaz, júliustól egy még jobb helyre kerülök, már nem nanny-houskeeper, hanem nanny-governess pozícióba, ami azt jelenti, hogy takarítás helyett tanítanom, okítanom kell a család egy szem, hétéves kislányát (a fűttött medencés kertes villában). Ezért külön apartmant adnak (saját konyha, fürdő, szoba), a nanny-autó egy mercedes, és elvileg a fizetésem is több lesz. Founex a város neve, ez Coppet és Nyon között van, a Genfi-tó Genfhez közelebbi végében. Persze az ördög a részletekben bújik meg, így nagyon várom a szerződést, hogy véglegessé váljon ez az egész, vagy kiderüljön a buktatója. 

Ami már biztos, hogy június 30-án lesz az utolsó munkanapom itt, aznap este jön a férjem, csomagolok, és július 1-jén ezt a házat elhagyom. Nagyon bízom benne, hogy gördülékenyen és a terveim szerint alakul majd minden. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lutry.blog.hu/api/trackback/id/tr918135714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása