Sínen vagyunk...
2023. június 18. írta: Lady Lydia

Sínen vagyunk...

sin.jpgÉs megérkezett! Szerződés rendben, június 30. az utolsó napom itt. Aznap este a férjem jön, másnap, július 1-jén költözök át az új házba, ahol a család ugyan nem lesz otthon, de a takarítónő beenged, hogy bepakolhassam a holmimat az apartmanomba.

Utána hazamegyünk, utazgatva, autózgatva, az éjszakát Münchenben töltve, kirándulgatva, ráérősen.

9-én Nizzán keresztül repülök vissza, hogy emberi időben tudjak indulni és érkezni is. Később már nem lesz az esti indulás és éjszakai megérkezés sem probléma, ha már nem először kell odaérnem valahova... Kicsit azért izgulok, ismét egy új család, új szokások, új beszokás... De! Nem kell főznöm, gyereket etetnem, kutyaszart szednem, takarítani, mosni, vasalni... Az itteni helyzet mellett azért gondolkodom, hogy mivel fognak telni a napjaim ősztől, hiszen akkor iskolába jár már majd a kislány. Addig persze az egész nap a gyerekkel... Legalább lesz idő összeszokni...

Kíváncsi vagyok, vajon tényleg elvisznek-e Ázsiába, vagy egyéb külföldre. 

 

Update: vasalni és mosni mégis kell. Viszont két hétre elvittek magukkal Japánba. És az bizony Ázsia!

A bejegyzés trackback címe:

https://lutry.blog.hu/api/trackback/id/tr7318139502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása