Tanulnék
2024. szeptember 10. írta: Lady Lydia

Tanulnék

matek_gettyimages.jpgMár megint szívesen tanulnék: matekot vagy statisztikát. Vagy előbb matekot, utána statisztikát. Természetesen nem itt Svájcban, hanem majd, ha hazamegyek. Nem tudom, mondjuk egy esti gimnáziumban matek órán. 

Mindkettő ment a középiskolában, mert igen, volt statisztika óránk is. Csak a tanerők nem kerültek a szívem csücskébe, nem tudtam megszeretni őket igazán, így a tantárgyukat is hanyagoltam. Pedig ment mindkettő, élveztem is, mikor sikerült egy-egy feladatot megoldani.

Nem tudom, hogy esti gimnáziumba ki iratkozhat be, van-e bármilyen feltétele, hogy oda járhasson az ember. Főleg úgy, hogy van már diplomája(i). Járhat-e az ember csak egy tantárgyra? Vagy van-e olyan oktatási forma, ahol ezt tanulhatom.

Holnap utánanézek...

A bejegyzés trackback címe:

https://lutry.blog.hu/api/trackback/id/tr2918488901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása